Beoordelingen van onze klanten

40 berichten, 4 pagina's 
18-06-2013
Geplaatst door: Dhr.Wesdorp

Vervangen lekke isolatieruit

Raam vervangen in Amersfoort
Geplaatst door Wesdorp op 18 jun. '13 | 4 jaar actief op Marktplaats
Onlangs heeft dhr, Wolters bij ons een raam / dubbelglas vervangen. Naast het feit dat het een aardige man is werd het raam snel en vakkundig geplaatst. En dat tegen een prijs die al gauw 30% scheelde met andere aanbieders.

Kortom: aanrader!

17-03-2013
Geplaatst door: Hans

Plaatsen drievoudig glas (triple) in Utrecht
Geplaatst door Hans op 16 mrt. '13 | 2½ jaar actief op Marktplaats
Wolters heeft bij ons 50 grote ruiten met enkel glas vervangen door extra helder DRIEVOUDIG glas. Verder heeft hij in onze hardhouten terrasdeuren met roeden enkel glas vervangen door dubbel HR++ glas. Hierbij zijn de binnenroeden blijven zitten en de buitenste opgeplakte roeden zodat het er heel klassiek uitziet. Goed gedaan en scherp geprijsd!

Voor de energietechnisch geinteresseerden: Wolters had in het offerte stadium een goed idee. We wilden drievoudig glas. Pilkington Triple Optitherm GS bleek niet leverbaar in Nederland en omdat we drievoudig glas wilden met een betere zontoetreding en neutraler zicht dan normaal drievoudig glas (wat groeniger is dan dubbel glas doordat er drie ruiten zijn) heeft hij voorgesteld de buitenste bladen van het triple glas te laten uitvoeren in extra helder glas, Pilkington Optiwhite. Het resultaat ziet er fantastisch uit en de isolatiewaarde van driedubbel glas bleek afgelopen winter grandioos (U=0,6). Triple glas isoleert zo goed dat er vroeg in de ochtend condens en ijskristallen op de buitenkant neerslaan bij bepaalde weersomstandigheden. Ook heeft het geen koudeval waadoor je pal naast het raam kan zitten. Wolters heeft ook de kierdichting geperfectioneerd, wat belangrijk is als je drievoudig glas plaatst bij renovaties.

04-02-2013
Geplaatst door: Erik

thermopaine glas voor in een B en B in Nijverdal
Geplaatst door erik op 08 jan. '13 | 6½ jaar actief op Marktplaats
Snel correct afgewikkeld handig dmv de mail en aan huis bezorgd, super

04-02-2013
Geplaatst door: Akkermsn

Raam vervangen in Amersfoort
Geplaatst door Akkerman op 08 jan. '13 | 6 jaar actief op Marktplaats
Uitstekend werk. Snel en vakkundig een ruit met schade vervangen. Vriendelijk en correct.

04-02-2013
Geplaatst door: Reuvers

Vervangen oud dubbel glas door HR + in Amersfoort
Geplaatst door Reuvers op 04 feb. '13 | 1½ jaar actief op Marktplaats
Keurig werk, vriendelijke mensen, kortom ouderwets vakwerk .

24-09-2012
Geplaatst door: G.ten Brink

Beoordeling op marktplaats

Geplaatst door G. ten Brink op 24 sep. '12 | 5½ jaar actief op Marktplaats
Vorige week heeft Wolters bij ons dubbelglas geinstalleerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wolters is zeer vriendelijk en klantgericht. Daarnaast hebben zij de klus in een dag afgerond en alles weer netjes opgeruimd. Voor ons was het belangrijkste argument om met Wolters in zee te gaan zijn scherpe offerte.

Was getekend,

een tevreden klant

25-06-2012
Geplaatst door: Dhr.v.Dijk Amersfoort

Vervangen grote lekke isolatieruiten woning te Ame

Oud glas vervangen door HR++ in Amersfoort
Geplaatst door Johan op 18 jun. '12 | 4½ jaar actief op Marktplaats
Grote klus met ramen van behoorlijke afmeringen: vervangen van oud en deels lek isolatieglas door HR++ glas.

Prima werk, goede prijs, alles volgens afspraak snel gedaan door zeer vriendelijke mensen!

25-06-2012
Geplaatst door: Fam. De Graaf Duivendrecht

Renovatie woning te Duivendrecht

HR++glas plaatsen in Duivendrecht
Geplaatst door mP op 18 jun. '12 | 6 dagen actief op Marktplaats
Zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en service. Vlot na aanvraag voor een offerte is het glas opgemeten en in minder dan 6 weken tijd is het glasgeplaatst. Keurig gewerkt. Geen bouwafval.
Communicatie is duidelijk. Vooraf wordt goed aangegeven wat wel en niet kan. Afspraken worden netjes nagekomen.

02-04-2012
Geplaatst door: R. Wolven

Vervangen enkelglas door HR++ isolatieglas bungalo

Op 29-03-2012 heeft Glas Service Wolters tot volle tevredenheid in mijn woning 21 ruiten van dubbelglas voorzien. Op basis van hun goed ogende website had ik per e-mail met bijlage een prijsaanvraag gedaan. Reeds de volgende dag beschikte ik over een aanbieding. Tijdens daaropvolgend telefonisch contact met de eigenaar dhr Robert Wolters kreeg ik een goede en betrouwbare indruk van hem. Na een technische aanpassing van de aanbieding ben ik met hem in zee gegaan. Zij hebben prima werk geleverd; dhr Wolters plus medewerker kwamen 's ochtends om 7.30 uur en behoudens een korte lunchpauze zijn zij onafgebroken bezig geweest en hebben daardoor de gehele montage in 1 dag kunnen afwikkelen (klaar 18.00 uur). Ik heb respect voor dhr. Wolters en zijn team; hij heeft zijn zaakjes goed voor elkaar; reageert snel; is betrouwbaar; komt afspraken, data en tijdstippen na; is prettig in de omgang; luistert goed naar zijn klant; speelt soepel en vakkundig in op individuele wensen en is ook nog concurrerend qua prijs. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

09-02-2012
Geplaatst door: w. de graaff

HR++ glas plaatsen in woning in Naarden.

Geplaatst op marktplaats 06-02-2012

Verleden week vrijdag zijn bij ons 2 grote ramen in de achtergevel, 2 grote ramen op de slaapkamer, 1 raam in een dakkapel en een raam in de garage vervangen door HR++ glas.

Vanaf het moment van inmeten tot en met het plaatsen en opruimen van het gemaakte afval en het afvoeren van het oude glas is alles perfect geregeld en het plaatsen van het glas zeer professioneel uitgevoerd.

Het verschil in behaaglijkheid tijdens de vorstperiode was duidelijk merkbaar t.o.v. de oude situatie.
Kortom een zeer tevreden klant en een bedrijf om nogmaals terug te keren als er zich weer situaties voordoen zoals deze.
Positief beoordeeld