Wolters Glas & Kozijn Specialist in Raamsystemen van kunststof
Wolters Glas & Kozijn Specialist in Raamsystemen van kunststof

Wolters Glas & Kozijn levert en monteerd VEKA kozijnen, deuren en ramen die bij uw woning passen.

Wij leveren en plaatsen VEKA kozijnen voor nieuwbouw, verbouw of vervanging.

Van kozijnen die strak en functioneel zijn tot kozijnen met een fraaie profilering en een exclusieve uitstraling. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en prijzen.

 
Onze systemen ;
 
VEKA Raamsystemen
  • Misschien wel de meeste bekende van alle kunststof kozijnen
  • Strakke ontwerpen zorgen dankzij afgekante profielen voor een markant en duidelijke lijn, zowel toepasbaar in moderne en klassieke architectuur.
  • Handvatten voorzien van sloten geleverd in een op het kozijn afgestemd ontwerp.
  • Onderhoudsvriendelijke kozijnen voorzien van het handige multifunctionele draaikiep systeem.
  • 5-kamer profiel met 70mm of 115mm inbouwdiepte.
  • Hoge Isolatiewaarde zorgen voor lagere energiekosten en een reductie van geluiden van buiten.
  • Stalen binnenwerk in de kozijnen zorgen voor hogere stabiliteit en bieden de mogelijkheid de inbraakvertragende beslagen volgens het politiekeurmerk SKG2 te monteren.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Wolters Glas & Kozijn specialist in kunststof kozijnen
Wolters Glas & Kozijn specialist in kunststof kozijnen

VEKA Kozijn verdiept profiel

 

Het verdiepte profiel heeft met het typisch Hollands ontwerp een passend antwoord weten te vinden op het traditionele Hollandse blok kozijnen. De vernieuwde degelijke vormen van onze verdiepte profielen in combinatie met de eindeloze kleurstellingen die u kunt toepassen, bieden u de mogelijkheid uw project te voorzien traditionele Hollandse blok kozijnen, deuren en schuifpuien, die ook nog eens voldoen aan de eisen van morgen.

De verdiepte blok profielen komen oorspronkelijk uit de klassieke architectuur, veel voorkomend in de Nederlandse oudere binnensteden.De multikamer technologie voorzien van robuust staal met een inbouwdiepte van 115mm geeft u alle voordelen van goed geïsoleerde kunststof kozijnen, omhuld door een markante kunststof behuizing.

 

Vraag vrijblijvend offerte aan

Wolters Glas & Kozijn specialist in kunststof kozijnen
Wolters Glas & Kozijn specialist in kunststof kozijnen

VEKA Kozijn vlak profiel

 

Het vlakke profiel heeft met een strakke lijn een nieuwe trend gezet in het ontwerp van moderne ramen. De vernieuwde elegante vormen van onze vlakke profielen in combinatie met de eindeloze kleurstellingen die u kunt toepassen, bieden u de mogelijkheid uw project te voorzien van hedendaagse kozijnen, deuren en schuifpuien, die ook nog eens voldoen aan de eisen van morgen.

De vlakke profielen komen veelal voor in de modernere architectuur, veel voorkomend in stijl van de Nederlandse woningen vanaf de tweede helft 20e eeuw, tot en met de hedendaagse bouw.

Kortom het vlakke profiel wordt toegepast voor moderne type woningen, denk aan eigentijdse rijwoningen of appartementen en kubistische woningbouw.

De multikamer technologie voorzien van robuust staal met een inbouwdiepte van 70mm geeft u alle voordelen van de goed geïsoleerde kunststof kozijnen, verpakt in een slank design.

 

Vraag vrijblijvend offerte aan

Wolters Glas & Kozijn specialist in kunststof schuifpuien
Wolters Glas & Kozijn specialist in kunststof schuifpuien

Hefschuifpuien

 

Afmeting speelt geen rol meer,
De hefschuifpui, wordt zoals de naam al doet vermoeden, gelift op interne wieltjes zodat u  een deur van 3 meter breed en 2,5 meter hoog moeiteloos opzij kunt rollen.

Ultieme lichtervaring,
Onderzoeken hebben de positieve werking van daglicht op onze welgesteldheid aangetoond.
De grote glasvakken van de hefschuifpui transformeren elke ruimte tot een aangenaam helder verlichte ruimte.

Vergroot uw leefruimte,
De brede deuropening kunnen wij verdiept in uw vloer aanbrengen zodat er een vloeiende drempelloze overgang ontstaat tussen uw vloer en de pui, hierdoor zijn de binnen- en buitenruimte meer met elkaar in harmonie.

Stabiliteit,
Het hefschuifdeur systeem waarborgt met zijn 170mm dikwandige meerkamerprofiel en  stalen binnenwerk niet alleen de stabiliteit maar zorgt tevens voor een hoge isolatiewaarde.

Comfort,
De hefschuifpui is makkelijk bedienbaar en biedt de optie zich van zowel van binnen als buiten te laten openen en afsluiten, de veilige SKG politiekeurmerk goedgekeurde meerpunts veiligheidssloten bieden veiligheid en geven een vertrouwd gevoel.

 


Vraag vrijblijvend offerte aan