Glas-in-lood

Wolters Glas & Kozijn - Specialist in Glas-in-lood
Wolters Glas & Kozijn - Specialist in Glas-in-lood

Glas in lood bestaat uit stukken glas gevat in loodlijsten. De techniek is al zeer oud en wordt nu op ambachtelijke wijze atelier gemaakt. Hier kan iedere variatie van glas in lood worden samengesteld. Zowel bestaande als eigen, nieuwe ontwerpen. De creativiteit en stijl van de opdrachtgever komt tot uiting, omdat vrijwel elk ontwerp en elke kleur mogelijk is. Bovendien zou er ook gebrandschilderd glas in uw ontwerp verwerkt kunnen worden. Daarna worden de ramen waterdicht gemaakt door tussen de loodlijst en het glas kit aan te brengen.

Restauratie van historisch of beschadigd glas in lood is onze specialiteit. Ook voorzien wij glas in lood in isolatieglas. Dit is een zeer geslaagde oplossing voor het behoud van kostbaar glas in lood. Bovendien leveren en plaatsen wij alle soorten isolatieglas.

Enkele voordelen van glas in lood in isolatieglas zijn: geen tochtverschijnselen, eenvoudiger schoon te maken, minder vervuiling aan de buitenzijde door de gladde panelen, zeer goede isolatie waarden, verkleinde kans op een breuk van het glas, langer behoud van het glas in lood.

 

Een selectie van de mogelijkheden ziet u in de foto's onder of in de foto galerij https://www.woltersglasenkozijn.nl/album/album-3

 

Wilt u ook een vrijblijvend advies of offerte? 

 

Offerte aanvraag

Wolters Glas & Kozijn - Glas-in-Lood