Design glas & Maatwerk.

Wolters Glas & Kozijn = Specialist in interieurglas
Wolters Glas & Kozijn = Specialist in interieurglas

De laatste jaren is het esthetisch gebruik van maatwerk interieurglas en designglas enorm toegenomen. Gelukkig maar want de toepassingsmogelijkheden van glas worden in principe alleen maar beperkt door de eigen fantasie en creativiteit.

Als u van natuurlijke materialen en heldere kleuren houdt, dan draagt glas in uw interieur bij tot de gewenste sfeer. Glas heeft een rustgevende, luxueuze en moderne uitstraling. Maar vergeet ook niet het gebruik van spiegels in het interieur. Het juiste gebruik van spiegels kan ruimtes breder, langer hoger en zelfs lichter doen lijken.

Wolters Glas & Kozijn adviseert u graag bij het gebruik van design en interieurglas. Wij komen graag bij u

langs  om u te adviseren naar de mogelijkheden. Interieur en design-glas leveren wij inclusief bijbehorende ophangsystemen, bevestigingsmaterialen en glasbeslag. 


Enkele voorbeelden van toepassingen:


Glazen trappen of glazen vloeren: beloopbaar glas zorgt voor zeer fraaie effecten binnen woningen en gebouwen. 

Douche: zelfs een complete wandbekleding in uw douche behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een douchewand of –cabine, een afscheidingswand op de badrand glazen deurtjes en glazen saunadeuren.

Slaapkamer: glas is zo’n natuurlijk materiaal dat een perfecte functie kan vervullen in de slaapkamer. Denkt u in dit geval aan een sfeervolle decoratie, glazen schuifdeuren voor uw kastenwand of een prachtige spiegel. 

Zelfs in de keuken kan u eens nadenken over een glazen keukenachterwand. Een oplossing die u niet alleen een prachtig eindresultaat zal opleveren maar die ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is. 

Verder kunt u denken aan: scheidingswanden, scheidingspanelen, glazen pui, spiegels, deuren, meubels, vitrines, tafels, kastjes, en diverse glazen accessoires en decoratiematerialen

Als het iets met glas te maken heeft, bent u bij Wolters Glas & Kozijn aan het juiste adres. Ongeacht de afmetingen van gewenste project kunt u bij Wolters Glas & Kozijn terecht voor het design-interieurglas waarnaar u op zoek bent. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundig inmeting, op maat gemaakt, secuur gemonteerd en perfecte afwerking!

 

 

Wilt u ook een vrijblijvende offerte of advies ?

 

Neem contact met ons op en wij informeren u naar de mogelijkheden.

 

 

 

KLIK HIER VOOR OFFERTE